Reciclare deseuri electrice si electronice Alba

Alaturi de tine, in fiecare zi, pentru un Viitor mai verde, pas cu pas.

Reciclare deseuri electrice si electronice Alba

Degradarea accentuata a mediului inconjurator a demarat vizibil ca efect al revolutiilor industriale. Reciclarea este una dintre putinele solutii care mai pot impiedica acest proces distructiv. Daca in lume reciclarea a fost adusa in discutie in 1992, in Romania au fost realizate primele actiuni de colectare organizata a deseurilor de echipamente electrice si electronice in 2007.

Incantati de idee, cu drag si responsabilitate fata de natura, la doar cativa ani dupa, in 2010, am facut primul nostru pas verde, important. Am pus bazele companiei ECOLLECT, cu misiunea de a dezvolta si a eficientiza colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice. De atunci, compania lupta impotriva poluarii cu seriozitate, actiuni inovatoare si de educare a clientilor, atat persoane fizice, cat si juridice.

Pentru ca am fost printre primele companii de colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE-uri) din Transilvania, nu a fost deloc usor. Dar ne-am suflecat manecile, ne-am echipat corespunzator, mai ales cu rabdare, si am ajuns astazi sa contribuim activ si sa fim implicati in actiuni ample de impact cu efecte pozitive asupra mediului si societatii. Fie direct, fie prin partenerii nostri.

Si iata ca dupa o experienta de peste 10 ani in domeniul coletarii si reciclarii DEEE-urilor, echipa noastra isi afirma in prezent cu tarie valorile. Suntem o echipa implicata 100%, disponibila 100% si transparenta 100%.

Alaturi de tine, in fiecare zi, pentru un Viitor mai verde, pas cu pas.