Reciclare deseuri electrice si electronice Cluj

Reciclare deseuri electrice si electronice Cluj

Stiai ca

  • sa arunci necorespunzator un televizor inseamna sa poluezi 50 mp de sol, timp de 30 de ani, din cauza tubului catodic pe care il contine?

  • reciclarea unui singur laptop salveaza 745 de litri de apa potabila?

Deseurile de echipamente electronice si electrice (DEEE-uri) reprezinta un risc serios atat pentru mediu, cat si pentru tine.

Astfel, toti utilizatorii de echipamente electrice si electronice au obligatia legala, dar si morala de a colecta separat deseurile DEEE si de a nu le arunca impreuna cu deseul menajer.

Conform weee-forum.org, in urmatorii zece ani de zile media anuala de kilograme de DEEE-uri detinuta de fiecare persoana in parte va fi de peste 90 de kilograme.

Vrei sa ajuti mediul inconjurator sa ramana sanatos pentru ca tu sa ramai sanatos?

Ai grija ca atunci cand nu mai folosesti frigiderul vechi, cuptorul cu microunde sau cand televizorul nu mai raspunde nici la bobarnace, sa le predai unui colector autorizat. Nu preda echipamentele electrice si electronice oricui pentru ca ar putea ajunge pe mainile cui nu trebuie.

Echipa ECOLLECT isi asuma responsabilitatea unei colectari corecte si transparente care se poate verifica foarte simplu pentru ca realizam documente pentru fiecare etapa in parte.

Reciclare deseuri electrice si electronice Cluj