colectare deseuri electrice si electronice alba cluj autoritati locale

Autoritatile locale sunt obligate, conform legislatiei europene, sa asigure accesul la colectare atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Astfel, exista obligatia de a asigura cel putin un centru fix de colectare la 50,000 de locuitori, puncte mobile de colectare si campanii periodice trimestriale.

Cum va putem ajuta:

  • Prin preluarea GRATUITA a deseurilor electrice direct din cladirea institutiei

  • Prin preluarea GRATUITA a deseurilor electrice voluminoase, de la domiciliul oricarui locuitor din judetele Alba si Cluj

  • Prin parteneriate de incredere si actiuni ample, cu ecou, de salubrizare

  • Consiliere vizand legislatia in domeniul DEEE

  • Va asiguram toate documentele necesare, in conformitate cu normele europene in vigoare, pe teritoriul Romaniai

Ai grija ca atunci cand nu mai folosesti frigiderul vechi, cuptorul cu microunde sau cand televizorul nu mai raspunde nici la bobarnace, sa le predai unui colector autorizat. Atentie insa! Nu preda echipamentele electrice si electronice oricui! Pentru ca s-ar putea sa ajunga pe mainile cui nu trebuie. Ai putea avea surpriza, de exemplu, ca televizorul tau vechi, aruncat in rau, sa fie mai nou acvariu pentru pestisorii de sub apa.

Echipa ECOLLECT isi asuma responsabilitatea unei colectari corecte si transparente care se poate verifica foarte simplu pentru ca realizam documente pentru fiecare etapa in parte.